Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a anunțat astăzi, 28 ianuarie 2021, intrarea Municipiului Craiova în Sistemul de Management Integrat de colectare a deșeurilor implementat în județul Dolj.

”Craiova intră în Sistemul de Management Integrat de colectare a deșeurilor implementat în județul Dolj. Astfel, din această primăvară, operatorul care se ocupă de aceste servicii în toate comunele din Dolj va colecta și deșeurile din oraș. Decizia a fost votată astăzi de majoritatea consilierilor județeni.

Acest proces va avea ca prim efect scăderea facturilor către toți clienții din județ.

Compania de colectare va prelua și operarea celor 220 de containere îngropate deja finalizate până în acest moment în Craiova. În următoarea perioadă se lucrează intens la finalizarea și celorlalte containere cuprinse în proiect, astfel încât, până la încheierea perioadei contractului de finanțare, să fie predate și restul platformelor”, a anunțat președintele Consiliului Județean Dolj.

Asociației de Dezvoltare Intercomunitară EcoDolj salută votul consilierilor județeni, acesta fiind un prim pas pentru scăderea facturilor către toți clienții din județul Dolj.